Oldal kiválasztása

 

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a webportál használatára és az online áruház szolgáltatásainak igénybevételére vonatkozó feltételeket tartalmazza.

Vásárlása véglegesítése során az “Elolvastam és elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket” választógomb bejelölésével Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak valamennyi feltételével egyetért!

 

Amennyiben az Általános Szerződéses Feltételekkel nem ért egyet, úgy a rendszer megrendelés véglegesítést nem engedélyez!

 

Üzemeltető adatai:

cégnév: Tramos Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

iroda és ügyfélszolgálat: 1161 Budapest, Szepesi u. 35.

Telefon: +36 70 7 26 80 26

adószám: 14982581-2-42

cégjegyzékszám:  01 09 928831

számlavezető bank: Erste Bank

számlaszám: HU88 1160 0006 0000 0000 8413 5951

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház az egészséggel, a testi és szellemi jóléttel kapcsolatos termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetők meg.

A megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFÁ-t. Az átváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az áruk átvehetők: házhozszállítással/utánvéttel.

A megjelenített árak a házhozszállítás és utánvét költségét nem tartalmazzák. (Kivétel, ha ezt külön feltüntetjük.)

 

Vásárlás regisztrációval / regisztráció nélkül

Vásárolni lehetséges regisztráció nélkül, de a megrendelési folyamat során felkínáljuk annak lehetőségét, hogy regisztráljon.

 

A regisztráció menete

részvétel a csak a regisztrált tagok számára hirdetett különleges akciókban

feliratkozhat hírlevelünkre, melyből értesülhet új termékeinkről, akciókról

A regisztráció nélküli vásárláshoz csak azokat az adatokat kell megadnia, amelyek a számla kiállításához és a termék kiszállításához feltétlenül szükségesek. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás hibátlanul és időben történhessen.

 

A megrendelés folyamata

Keresse ki a honlapon az Önnek megfelelő terméket, vagy válasszon a csomagajánlatból.

A termék adatlapján kattintson a „Megrendelem” ikonra (gombra) – vagy egy űj úrlapra kerül, vagy a termék mellett láthatja az árat a mennyiségtől függően. A termék(ek), a mennyiség, az egység- és az összár látható.

Amennyiben egy termékből több darabot szeretne beszerezni, kattintson a kis nyílra a “darabszám” mellett, és válasssza ki hány terméket szeretne. Ha egy terméket mégsem szeretne megvásárolni, úgy az ablakban a termék mellett található “nyíl” gombra kattintva csökkentheti a darabszámot.

További termékek vásárlásához járjon el ismét a 2-3. pontokban leírtak szerint.

Ha valamennyi beszerzendő terméket bejelölt, kattintson az ablak alján található “MEGRENDELEM” feliratra.

A rendszer bekéri a Számlázási és Szállítási adatokat, megjegyzést – üzenetet fűzhet a rendeléséhez, kiválaszthatja a szállítási módhoz igénybe vehető fizetési formát és az ÁSZF / Adatvédelmi szabályzat elfogadásával véglegesítheti a rendelését.

Lehetősége van feliratkozni időszakos hírlevelünkre is. A hírlevélről később bármikor leiratkozhat.

A rendelés során a rendszer felkínálja a regisztráció létrehozása opciót. Ha a fent ismertetett előnyök érdekében szeretne regisztrálni, ekkor megteheti.

A rendelés sikereségéről a rendszer képernyő üzenetet küld

A rendelés részleteiről a rendszer automatikus e-mail visszaigazolást küld a rendelése valamennyi adatával (amennyiben helyesen adta meg e-mail címét!).

Rendelését ekkortól érvényesnek tekintjük és megkezdjük teljesítését. Amenyiben a rendelés teljesítése érdekében szükséges, ügyfélszolgálatunk telefonon vagy e-mailben felveszi Önnel a kapcsolatot.

A webáruházon keresztül Ön bármikor leadhat megrendelést, azonban a megrendelések feldolgozása munkanapokon 8:00-14:00 óra között történik.

Amennyiben rendelése a megadott munkaidő lejárta után történik, csak az azt követő munkanapon kerül(het) feldolgozásra.

A rendszerünk által e-mail címére küldött automatikus visszaigazoló levélben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban ügyfélszolgálatunkon.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

 

FIGYELEM! A rendszer mindig az aktuális árakat számítja fel! Ezek eltérhetnek attól, amelyet korábbi böngészése során az Ön gépe elmentett. Ha gépén engedélyezte az úgynevezett sütik, cookie-k alkalmazását, akkor a gépe elmentheti a korábban meglátogatott oldalak tartalmát. Innentől ezek az eltárolt információk már nem a webáruházunk érvényes adatai! Ha egy korábban kinézett terméket egy későbbi időpontban akar megvásárolni, akkor a rendelés véglegesítése előtt frissítse a számítógépé adatait. Ezt a CTRL+ F5 gombok egyidejű megnyomásával teheti meg. A számítógépe ekkor ismét betölti a webáruház adatait. Ezzel elkerülhetők a korábbi adat eltárolásából származó kellemetlenségek.

 

Fizetési módok

 

Előre utalás: A visszaigazoló email fejlécében megtalálja cégünk adatait és bankszámlaszámát (Erste Bank HU88 1160 0006 0000 0000 8413 5951). Erre a számlára utalhatja az áru és rendelt szolgátatások (pl. házhozszálítás) díját. A rendelése azonosítószámát adja meg az utalása megjegyzés rovatában. Az ellenérték számlánkon történő jóváírását követően a lehető legrövidebb időn belül átadjuk a terméket a szállítónak.

Utánvét: Ezt a fizetési formát futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén választhatja.

„Bankkártyás fizetés” feliratra kattint.

  1. b) Az oldal átirányítja a Simplepay fizetési szolgáltató biztonságos fizetési szerverére.
  2. c) Az Ügyfél megadja bankkártyájának adatait: a kártya elülső oldalán található számát, a lejárat idejét, illetve a hátoldalon lévő három számjegyű biztonsági kódot. Az Ügyfél ellenőrzi a megadott adatokat, és a fizetendő összeget.
  1. d) A „Fizetés” gomb megnyomásával elküldi a tranzakció adatait a fizetési szolgáltató felé.
  1. e) A fizetést követően a fizetési szolgáltató automatikusan visszairányítja az Ügyfélt a

Szolgáltató weboldalára, az így megjelenő oldalon az Ügyfél értesítést kap a tranzakció sikerességéről, illetve sikertelenségéről, továbbá az Ügyfél automatikusan e-mail értesítést is kap a Szolgáltatótól.

A OTP Simplepay fizetési szolgáltató a VISA Classic, VISA Electron, Vpay, illetve MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro típusu kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadja el a B-Payment / OTP Simplepay fizetési szolgáltató, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Az Ügyfél a kártyáját kibocsátó banknál érdeklődhet arról, hogy kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó fizetéshez, illetve vásárláshoz.

Sikertelen tranzakció esetén a OTP Simplepay fizetési szolgáltató visszairányítja az Ügyfelet a Szolgáltató oldalára, és a következő lehetőségeket ajánlja fel:

– bankkártyás fizetés újraindítása: visszatérés a OTP Simplepay fizetési

szolgáltató fizetési felületére, az adatok újbóli megadása, a fizetés jóváhagyása; – előre utalás: a fizetési mód megváltoztatása előre utalásra;

– megrendelés törlése: a megrendelés visszavonása (megrendelési adatait, illetve annak törölt státuszát a regisztrált Vásárló a későbbiekben is látni fogja saját felületén).

Felhívjuk az Ügyfél figyelmét, ha nem választ a megadott lehetőségek közül, és bezárja az ablakot, megrendelési adatai automatikusan törlésre kerülnek.

7.5. Sikertelen tranzakció esetén az Ügyfél automatikus e-mail értesítést kap a fizetés sikertelenségéről, amelyben a hiba okáról is kap információkat.

 

ADATTOVÁBBÍTÁSI NYILATKOZAT

Mivel ‘Bankkártyás fizetéshez’ a Vállalkozó harmadik félnek – OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére – mint adatkezelő részére a megrendelési/vásárlói adatokat átadja, ezért a vásárló az adattovábbítási nyilatkozatot a fizetéssel elfogadja. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi

linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

„Tudomásul veszem, hogy a Tramos Kft. (1161 Bp. Szepesi utca 35. ) adatkezelő által a(z) https://www.samozdrav.huhttps://www.samozdravka.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim

átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. A továbbított adatok köre:

vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.”

Tramos Kft. Általános szerződési feltételek

 

 

Készletinformáció és várható szállítási idő

 

Ha mássképp nemm jelezzük a termékből van a raktárunkban és azonnal elérhető. Csomagküldés igénylése esetén aznap, de legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a terméket a futárszolgálatnak, amely általában az ezt követő munkanapon szállítja ki a csomagot. Jelenleg nincs kiszállítási időpontra garanciát adó szállítási lehetőség. Ha nagyobb mennyiséget rendel, előfordulhat, hogy a raktárkészlet nem elegendő a teljesítésre, ekkor ügyfélszolgálatunk munkatársai kapcsolatba lépnek Önnel.

 

Szállítási módok és szállítási díjak belföldre

A termék megrendelése során kiválaszthatja a termék átvételi helyét

 

Házhoz szállítás: A terméket becsomagoljuk és szállítmányozó alvállalkozó igénybevételével szállítjuk az Ön által megadott címre. Megadhat eltérő számlázási és szállítási címet is. A szállító alvállalkozó e-mail üzenetben értesíti a csomag várható érkezéséről, ezért fontos, hogy e-mail címét pontosan adja meg. Amennyiben a szállító nem találja meg a címet, a rendelése során megadott telefonszámot felhívja, ezért fontos, hogy rendelése leadása során pontos telefonszámot adjon meg.

 

Szállítási díjak kül- és belföldre

Az ár tartalmazza a belföldi szállítási díjat!

 

Garancia és Szerviz

Áruházunkban forgalmazott termékekre a törvényben előírt tartamú garanciát vállaljuk. A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra vagy károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a termékhez mellékelt használati útmutatót!

 

A termékekre vonatkozó számla egyben garancialevél is. Rendszerünkben azonosítani tudjuk a termékkel kapcsolatos adatokat és a garancia érvényességét.

 

A termék számláján rögzítésre kerül a termékhez tartozó garanciavállalás időtartama is. A garancia kezdete a számla kiálításának dátuma. Amennyiben hosszabb garanciaidőt vállalunk egy termékre, azt a termékre vonatkozó számlán feltüntetjük.

 

A forgalmazott termékek többsége vonatkozásában cégünk biztosítja a garanciaidőn túli meghibásodásokra vonatkozó szervizt. Meghibásodás esetén lépjen kapcsolatba velünk a Kapcsolat menün keresztül vagy a +36 70 7 26 80 26-os telefonon és tájékoztatjuk a teendőkről.

 

GARANCIAVÁLLALÁS

Ügyfél elfogadja és vállalja, hogy a Programban való előre haladásáért és az abban elért eredményeiért a felelősség 100%-ban Ügyfelet terheli. Ügyfél elfogadja és vállalja, hogy Ügyfél a Program sikerének létfontosságú eleme, valamint, hogy Vállalkozó e tekintetben nem ellenőrizheti Ügyfelet. Vállalkozó a jelen Megállapodásban felsorolt vállalásokon és garanciákon kívül semmilyen egyéb, szóbeli, vagy írásbeli kötelezettséget nem vállal jelen Megállapodásban foglaltak teljesítéséért. Vállalkozó nem vállal garanciát vagy jótállást arra vonatkozóan, hogy a Program kielégíti Ügyfél elvárásait, valamint arra sem, hogy valamennyi Ügyfél ugyanazokat az eredményeket éri el a Program során.

 

AZ ORVOSI SEGÍTSÉG NEM HELYETTESÍTHETŐ

Ügyfél hozzájárul, hogy a tanfolyam ideje alatt kiemelt figyelmet fordít megfelelő mentális és egészségi állapotára és amennyiben szükséges, orvosi segítséget vesz igénybe (beleértve, de nem kizárólag a pszichoterápiát). Vállalkozó nem nyújt orvosi, terápiás, vagy pszichoterápiás szolgáltatásokat. Vállalkozó nem tartozik felelősséggel az Ügyfél a légzőizom-erősítés folyamat hatására hozott döntéseiért, vagy az abból eredő bármilyen következményekért.

 

TITOKTARTÁS

„Bizalmas Információ” az az adat, mely nagy nyilvánosság körében nem közismert az Ügyfél üzleti, vagy személyes viszonyaival kapcsolatban. Vállalkozó vállalja, hogy az Ügyféllel való ügyletei, az Ügyféllel történt egyeztetései, a lebonyolított konzultációk során, vagy egyéb úton a tudomására jutott semmilyen „Bizalmas Információt” nem oszt meg, nem szolgáltat ki és nem használ fel Ügyfél írásbeli hozzájárulása nélkül. Vállalkozó Ügyfél „Bizalmas Információit” a legnagyobb körültekintéssel bizalmasan kezeli és a legmegfelelőbb erőfeszítéseket teszi annak érdekében, hogy megőrizze és megóvja azokat a közzétételtől, jogosulatlan felhasználástól, kémkedéstől, megsemmisüléstől és jogtalan hozzáféréstől.

 

ROSSZ HÍRNÉV KELTÉSÉNEK TILALMA

Abban az esetben, ha a Felek között vita, vagy Ügyfél részéről panasz merül fel, Felek megállapodnak abban, hogy jogvitájuk rendezésére annak az illetékes bíróságnak a kizárólagosságát fogadják el, melyet jelen Megállapodásban megjelölnek. A Felek közötti vita esetén Felek megállapodnak abban, hogy sem magatartásukkal, sem kommunikációjukkal, sem nyilvánosan, sem azon kívül nem keltik egymás rossz hírnevét.

Kártérítés

Az Ügyfél köteles a kármegelőzés elvét szem előtt tartva eljárni, kártéríteni és kártalanítani Vállalkozót, Vállalkozó részvényeseit, meghatalmazottjait, tagjait és jogutódjait bármely és minden követelés és kiadás felmerülése esetén, amely – beleértve korlátozás nélkül az igényeket, károkat, döntéseket, határozatokat, egyezségeket, kivizsgálásokat, kiadásokat, ügyvédi díjakat és kifizetéseket – a termék(ek) ajánlásából, eladásából, és/vagy használatából eredő, vagy azokkal járó okból merül fel, vagy válik fizetendővé, kivéve azonban azon kiadásokat és követeléseket, melyek jelen Megállapodás Vállalkozó, Vállalkozó részvényesei, meghatalmazottjai, tagjai, vagy jogutódjai általi megszegéséből, vagy Vállalkozó súlyos gondatlan, vagy szándékos vétkes magatartásából fakadnak. Ügyfél Vállalkozó álláspontját osztja bármely jogi, szabályozási eljárásban, vagy hasonló eljárásban, mely jelen Megállapodásból ered, vagy azt érinti. Vállalkozó elismeri és egyetért, hogy részvényesei, meghatalmazottjai, képviselői, tagjai és jogutódjai nem tehetők személyükben felelőssé, vagy kötelezetté Vállalkozó bármely tevékenysége, vagy képviselete vonatkozásában.

 

Elállás joga

A megrendelt termék kézhezvételétől számított tizennégy munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlásától.

Elállás esetén a termékért kifizetett vételárat a termék visszaszolgáltatását követő 15 munkanapon belül visszatérítjük a vásárlónak. A visszatérítés megrongált, nem rendeltetésszerű használat miatt meghibásodott termékre, készülékre nem vonatkozik. A termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli.

 

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd: A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

 

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) alapján a fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti elállási jogát e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. (személyi higiénés termékek, egyszer használatos anyagok, gélek, krémek, öntapadó elektródák, testfelszínnel érintkező készülékek). Az ilyen és ehhez hasonló anyagokat, berendezéseket a rendelet értelmében csak felbontatlan csomagolásban fogadunk el.

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül érvényesítheti.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 munkanap beszámításakor. A levelet ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza ügyfélszolgálatunk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt vagy megrongált termékre a visszavásárlási garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli.

Adja meg annak a számlának az adatait (a számlatulajdonos nevét, a Bank nevét, a számlaszámot, külföldi számla esetén az IBAN és/vagy SWIFT kódját), amelyre a termék visszavásárlási árát kapni kívánja.

A termék kézhezvételét követő tizennégy munkanapon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

 

Adatkezelés

Az webáruház használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át.

 

Kivételt jelent:

azon adatok átadása alvállalkozónak, mely nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a futárszolgálatnak a kiszállításhoz szükséges információk.

A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URL-jét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek. A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.

 

A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

 

Adatainak törlését, módosítását bármikor írásban kérheti.

 

Amennyiben hírlevélre feliratkozottak listájáról törölni szeretné magát, azt bármikor megteheti. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.

 

Egyebek

A honlap használata során létrejövő szerződések nyelve a magyar, és az ily módon létrejött szerződések – a webáruházban történő vásárlás során kötött szerződések kivételével – nem minősülnek írásban létrejött szerződésnek, azokat az Üzemeltető nem iktatja.

 

A Webáruházban történő vásárlás során létrejött szerződést a Felek távollévők között létrejött szállítási szerződésnek tekintik.

 

Az Üzemeltető az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló közzétételi kötelezettségének az Üzemeltető a honlapon elhelyezett és bárki számára hozzáférhetővé tett vásárlás rovatban tesz eleget.

 

A honlap használata során létrejött szerződések tartalmára, a Felek jogaira és kötelezettségeire a Magyarország joga irányadó. A honlap használata során létrejött szerződésekkel összefüggő jogviták elbírálására a Felek alávetik magukat az illetékes jogi szerveknek.

 

Az Üzemeltető fenntartja magának azt a jogot, hogy a honlap, illetve, a Szolgáltatás bármely részét előzetes figyelmeztetés nélkül megszüntesse. Ez a rendelkezés nem érinti a webáruházban történő vásárlás során már létrejött szerződések alapján fennálló jogviszonyok tartalmát.

 

A Felhasználó a jelen ÁSZF elfogadásával együtt elfogadja és elismeri az Üzemeltető adatvédelmi nyilatkozatát, amely a honlapon bárki számára szabadon hozzáférhető és megismerhető.

 

Az Üzemeltető által fenntartott kezelői felület az adathálózat (Internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. A honlapon található kiszállítási árak azonban nem érvényesek a Magyarország területén kívüli postai, illetve egyéb címre történő szállítások esetén. Minden ilyen megrendelés és a regisztráció, annak ellenére, hogy a rendszer automatikus visszaigazolást is küldhet, külön szállítási megállapodás részét képezheti.

 

Az Üzemeltető nem felelős semmilyen alapon, semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért, ami a webáruházhoz való internetes csatlakozás miatt következett be!

 

Az Üzemeltető kijelenti, hogy a webáruház működtetését mindig az aktuális érvényben lévő törvényi szabályozásnak megfelelően végzi.

 

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) számú Korm. rendelet szabályai az irányadók.

 

Az Üzemeltető által a honlapon közzétett, az Üzemeltető cégének, anyacégének logója, valamint az általa forgalmazott termékek logója, továbbá a honlap  tartalma – különös tekintettel annak domain nevére, a honlapon alkalmazott szerkesztési elvekre, eljárásokra,  a honlap külső arculatára – illetve az Üzemeltető által alkalmazott szlogenek, továbbá a honlapon az Üzemeltető által közzétett valamennyi írásos-, képi-, animációs- vagy hanganyag szerzői jogi, védjegyoltalmi illetve iparjogvédelmi oltalom alá eső szellemi alkotás. Ezen alkotások az Üzemeltető, annak tulajdonosa szellemi tulajdonát képezik vagy azok felhasználására az Üzemeltető szerzett jogot. Az előbbi felsorolt tartalmak az Üzemeltető által nyújtott szolgáltatás igénybe vételéhez elengedhetetlenül szükséges módon és mértékben történő használatához az Üzemeltető hozzájárul, azonban minden olyan felhasználás, mely ezen mértéket meghaladja, így különösen a kereskedelmi célú tároláson és papír alapú vagy azzal egyenértékű megjelenítés, valamint többszörözés az Üzemeltetőnek, vagy ha a szellemi tulajdonjog jogosultja eltérő személy, akkor a szellemi tulajdonjog jogosultjának előzetes, írásbeli hozzájárulása hiányában semmilyen módon és formában nem használhatók fel.

 

ÉRTELMEZÉS

Jelen szerződés rendelkezéseiben foglalt, valamint a Vállalkozó, Vállalkozó meghatalmazottjai, vagy munkavállalói által használt bármely marketinganyagban foglaltak közötti ellentmondás esetén jelen szerződés rendelkezései irányadók.

 

A HATÁLYOS JOG ÉS ILLETÉKES BÍRÓSÁG MEGVÁLASZTÁSA

Jelen Megállapodást a Magyar állam joga szerint kell szabályozni és értelmezni a kollíziós szabályokra való hivatkozás nélkül. Felek a közöttük jelen Megállapodásból felmerülő jogvita esetére a Magyar Állam Fővárosi Bírósága, kizárólagos illetékességét kötik ki. A nyertes Fél jogosult minden alátámasztott jogi költségének megtérítésére vesztes Fél által jelen Megállapodás rendelkezéseinek érvényesítése érdekében.

 

A Jogi Nyilatkozat érvényes 2020. július 30-től visszavonásig.

EGYSZERŰ ÖSSZESZERELÉS, KÖNNYŰ HASZNÁLAT